Развлекателните съоръжения на „Инвест Ем” представят най-добрите решения за всички форми на този бизнес. Повече от 15 години опит подбирахме най-качественото оборудване,  придружено с отлично обслужване в областта на развлекателната индустрия. Нашите основни  клиенти са хотелски вериги, развлекатлени центрове, билярдни клубове, детски парти центрове, барове и ресторанти, търговски центрове, рекламни агенций, офиси и др. Ние насочваме  всичките си усилия към посрещането на предизвикателствата, който стоят пред нашите бизнес  клиенти, предоставяйки им оборудването с най-добрата възвръшаемост в развлекателния  сектор.

Мисията ни е свързана с постоянното обогатяване на бизнес взаимоотношенията ни с нашите партньори. Разнообразието на продуктите, който представяме, ни позволява да задоволим и най-изтънчените изисквания.

През изминалите години започнахме производството на Портативни Мини- Голф игрища, което увеличи нашата гама от  продукти. Тези съоръжения показаxa отлични резултати в хотелите. От друга страна, нашия екип е готов да предостави и много други иновативни решения в областта на развлекателната индустрия, kато масата за игра Fun4Six,  kоято предоставя забавления едновременно за деца и възрастни.Ние сме тук главно за да помогнем!

Ако възникнат допълнителни въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас на +359 888 520 230 или по друг начин от формата ни за контакти.

 

/
template joomla by JoomSpirit